Referanser

Meget godt fornøyd med vårt vaktmesterfirma!

Vaktmestertjenestene, inkludert grøntarbeidet, utføres av firmaet Vaktmester Gruppen AS. Styret i boligaksjeselskapet Furulund II er meget godt fornøyd vaktmestrenes arbeid. Vi har opplevd en høyere grad av tilstedeværelse enn ved firmaet som vi benyttet tidligere, og vaktmestrene er oppmerksomme og imøtekommende. De tar egne initiativ og har vært meget nyttige for styret og har gjort styrets arbeid lettere.

Arne Simonsen, Styreleder
Furulund II AS

En proaktiv samarbeidspartner

Jeg har jobbet i styret for Sameiet Ringgaten Terrasse siden 2013, og som styreleder siden 2015. Gjennom hele denne perioden har sameiet benyttet Vaktmester Gruppen til vaktmester tjenester. Vagru har vært en proaktiv samarbeidspartner og viktig sparringpartner for å finne permanente løsninger på gjentakende problemstillinger, og således bidratt til å rasjonalisere driften av sameiet i betydelig grad. Jeg har ingen problemer med å anbefale Vaktmester Gruppen.

Gunnar Bentzen, Styreleder
Sameiet Ringgaten Terrasse

Dyktige i faget sitt

Vi har benyttet oss av renholdstjenestene fra Vaktmestergruppen. Vår opplevelse er at renholderne er dyktige i faget sitt. Dette er av stor betydning for oss som helseaktør. Videre er dialogen med Vigids god- hun er service og kunderorientert.

Hege-Anita Bakkejord
Direktør Frisk Utvikling AS